Livet er fyldt med valg

Husker du at handle på dem? 

Valg kan være svære og derfor har vi brug for forbilleder, der kan vise potentialet i at vælge til og handle.

Et ben i hver lejr

Her til morgen genlæste jeg et blogpost af Sofia Manning, hvor hun skriver om det at have et ben i hver lejr – og at blive stående alt for længe i stedet for at træffe et valg.

Hun skriver bl.a.: ”Valg kan være svære. Store som små. Og de er der hele tiden. Som for eksempel valget mellem at være.

Ansat eller selvstændig
I parforhold eller single
Sund eller usund
Fredfyldt eller i konflikt

Med videre.”

Selv om jeg egentlig ser mig selv som en, der handler, så er der også mange valg, som jeg bruger alt for lang tid på at vurdere frem og tilbage. Som regel fordi jeg er bange for at træffe det forkerte valg ­­– også selvom det er valg, som jeg ved kunne øge min livskvalitet.

Jeg tror, at der er mange af os, som kæmper med at tage det endelige skridt i den retning, vi gerne vil gå. Det er en af de vigtigste grunde til, at jeg synes, vi har brug for forbilleder, der kan vise potentialet i at vælge til og handle på det.

De interviews, du kan læse her på girlcode, har derfor også til hensigt at give dig inspiration til at turde gå efter dine drømme, så du kan skabe det liv, der giver mening for dig.

Dagens gensyn med Sofia Manning mindende mig om dette.

URBAN RETREAT

Har du en følelse af, at du ikke er det rigtige sted i dit liv? Men har du samtidig svært ved at mærke, hvad du gerne vil?

Så vil jeg også anbefale Sofia Mannings Urban Retreat, som jeg selv deltog i for en del år tilbage.

Det er et virkelig skønt retreat, som handler om at finde hjem til dig selv, og om at finde ud af, hvad det næste skridt i livet skal være.

Du kan læse mere om det på www.sofiamanning.dk

But what if I fall ? Oh my darling, what if you fly?

Stifter

Kristine Bach

Telefon

Tilbage til toppen

© 2020 · Design af Unseen Studio I/S