Founder Miild

Tanja Gregersen

“LIGE NU ER JEG MEST STOLT AF, AT VI VOKSER OG ER I STAND TIL AT SÆTTE NYE STANDARDER INDEN FOR EN 100 ÅR GAMMEL INDUSTRI.

AT EN LILLE DANSK VIRKSOMHED ER MED TIL AT LAVE ALLERGIVENLIGE, BÆREDYGTIGE OG ØKOLOGISKE PRODUKTER”

Miild er udviklet af Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen. De er begge er makeup-artister, som tidligere har haft allergi, og som ikke kunne finde nogle produkter, de kunne tåle.

 I dette interview kan du læse om Tanjas rejse fra makeup-artist til producent af allergivenlige skønhedsprodukter.

Navn: Tanja Gregersen

Titel: Founder, Miild

Uddannelse: Makeup-artist

Alder: 33 år

Virksomhed: Miild A/S

By: København

Miild er et nytænkende og banebrydende makeupmærke, som er stiftet, udviklet og drevet af to ildsjæle, der har som mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed inden for skønhedens univers.

Miild er udviklet af Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, som begge er makeupartister. De har begge tidligere haft allergi, og fik ideen til Miild, da de ikke kunne finde nogen produkter, de kunne tåle.

De har lagt hjerte og sjæl i arbejdet med at udtænke og skabe Miilds kollektion.

De har gennemtænkt alle produkter. De har testet – og testet igen. Og de har ændret på produkterne, indtil de var tilfredse.

Resultatet i dag er et makeupmærke med stærke værdier, rene ingredienser med super holdbarhed.

Hvad er det vigtigste i Miild?

Gennemsigtighed, ærlighed – og så vores tre certificeringer:

AllergyCertified tager udgangspunkt i, hvad der kan være potentielt allergifremkaldende for dig. Deres speciale er især at bidrage til at minimere risikoen for kontaktallergi. Derfor analyserer de alle ingredienser i et givent produkt og vurderer, om det indeholder noget, der kan være allergifremkaldende for dig. Dvs. at du ved tilvalg af dette mærke på dine produkter mindsker risikoen for allergi.

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke, som gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Når du vælger svanemærket makeup, skåner du natur og miljø. Du passer samtidig på dig selv, fordi der er stillet skrappe krav til kemikalier. Svanemærket makeup er fri for konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. Det er også fri for parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Samtidig lever det op til skrappe krav til parfume og til metaller i farvestoffer.

ECOCERT COSMOS er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik, som bruges i mere end 45 lande. På produkter mærket med ECOCERT COSMOS kan du altid læse, hvor stor andelen af naturlige ingredienser er, og hvor høj procentdelen af økologi er. For at opnå ECOCERT COSMOS Organic-mærket skal mindst 95 % af ingredienserne være naturlige. 

Hvordan har Miild udviklet sig?

Miild er gået fra at være båret af fire founders, der alle arbejdede hjemmefra med hjerte og sjæl, til at være et team bestående af 16 passionerede mennesker, som får ting til at ske i takt med vores vækst.

Det betyder også, at vi har flyttet os fra, at vi fire stiftere løste mange forskellige opgaver, til at vi i dag hver især sidder med det, vi er bedst til.

Hvad er succes for dig ?

Succes for mig er, at så mange som muligt kan købe skønhedsprodukter, som ikke er farlige eller skadelige for hverken  mennesker eller for vores klode.

Hvad er du mest stolt af?

Lige nu er jeg mest stolt af, at vi vokser og er i stand til at sætte nye standarder inden for en 100 år gammel industri. At en lille dansk virksomhed er med til at lave allergivenlige, bæredygtige og økologiske produkter.

Hvad har været din største udfordring?

At balancere mit arbejdsliv. Og nu er jeg lige blevet mor, så noget af det skal jeg lære på ny.

Har du måttet opgive noget for at være selvstændig? 

Tilvalg kræver fravalg, så jeg ser det ikke som, at jeg opgiver noget. Men jeg vælger noget til, og det kræver fravalg – hvilket jeg oftest har det fint med.

Hvad er det bedste råd, du har fået, som har hjulpet dig med at nå dertil, hvor du er i dag?

Jeg ved ikke, om det er et råd, jeg har fået, men det er i hvert fald, et råd, jeg vil give:

Vær ydmyg, og erkend dine egne svagheder og styrker.

Hvad gør du, når du mangler inspiration eller sidder fast?

Jeg går en tur i naturen eller omgiver mig med mennesker, der inspirerer mig, og som har en god energi

Hvem bliver du inspireret af – professionelt og personligt?

  • Min kæreste
  • Mine veninder
  • Tony Robbins
  • Brené Brown

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

Først morgenmad med familien, så yoga, mails, produktudvikling og møder.

Jeg er altid på sociale medier, hvor jeg laver indhold – enten til min egen profil eller Miilds. Min dag slutter som regel med en gennemgang af mails ved 20-tiden.

Hvilke sociale medier bruger du – og hvordan?

Jeg bruger primært Instagram, da det er et meget visuelt medie, der er legende, personligt og sjovt.

Jeg deler ud af mine personlige erfaringer – både privat og på Miild, hvor jeg bl.a. laver tutorials og produktforklaringer.

I Miild-regi har vi en video-journalist, der filmer hele vores team, men især Tine og mig. Det er virkelig en stor hjælp i forhold til at fortælle de forskellige historier om vores virksomhed og skønhed.

Miild Beauty

Website:

www.miild.dk

Instagram:

@miildbeauty

Stifter

Kristine Bach

Telefon

Tilbage til toppen

© 2020 · Design af Unseen Studio I/S