Et cool parfumeri 

Følelsen af luksus 

Måske har Parfumeriet Le Labo fundet opskriften, der kan lokke os ind i butikkerne?

Jeg kan i hvert tilfælde godt lokkes ind i deres parfumerier. Og det kan jeg, fordi de giver mig lidt ekstra. Nemlig en luksusoplevelse, som jeg på ingen måde kan opnå, når jeg handler på nettet.

Det er blevet så nemt at handle på nettet. Jeg gør det selv hele tiden, og det er  klart, at det svært for de lokale butikker at konkurrere med online-butikkernes åbningstider 24/7. Så jeg har gået og funderet lidt over, hvad der egentlig skal til, for at vi bliver ved med at støtte vores lokale butikker?

Jeg er ikke ekspert på området. Men jeg ved, hvad der virker på mig. Og det er følelsen af, at jeg får en gennemført oplevelse, når jeg besøger en butik. Derfor tror jeg også, at det er de butikker, som har et gennemført koncept, og som evner at give kunderne den ekstra gode oplevelse, der kommer til at overleve på sigt.

Lad mig dele hvorfor jeg synes, at parfumeriet Le Labo er så fantastisk.

Parfumen blandes på stedet

Det var min veninde, som på en tur til Paris introducerede mig for franske Le Labo. Og jeg var forelsket i konceptet lige fra mit første besøg.

Le Labo-butikkerne ligner små mikserier eller laboratorier, hvor duftene står i enkle flasker i en rå setting.

Din parfume bliver blandet på stedet efter deres egne hemmelige opskrifter.

Når bestillingen er afgivet, går den forklædeklædte ekspedient ind i laboratoriet, hvor du gennem en glasrude kan følge arbejdet med kolber og væsker, indtil den færdige parfume er blandet.

Med din udkårnes navn på

Men det er ikke kun laboratorie-oplevelsen, der gør det hele specielt hos Le Labo. Det er den fuldendte og gennemtænkte købsoplevelse – lige fra lokaler over duft til packaging, som jeg personligt gerne vil give lidt ekstra for.

De har tænkt på alle detaljer i købsoplevelsen. Når du har valgt den duft, som du bedst kan lide, får du ikke kun blandet den på stedet. Du får også skrevet dit navn på parfumeflasken, og de skriver i hvilken butik, den er blandet.

Parfumen emballeres i en lækker æske, og til sidst kommer den i en pose, der får et pift med den valgte duft.

TIP : Mangler du en god gaveidé til en nær veninde eller din mand, så kan du få lavet en flaske med hendes/hans navn på.

 

Et unikt besøg

Jeg købte min første Santal 33 i deres lab i Paris, men har sidenhen suppleret op hos Støy i Aarhus. I Århus blander de desværre ikke på stedet, men du får stadigvæk dit navn og deres lokation på flasken.

Jeg ved ikke, hvordan det fuldendte oplevelseskoncept kan overføres til din butiksdrøm. Men jeg tror, at det er væsentligt at have fokus på ikke kun at sælge et produkt, men også på at give kunden den unikke oplevelse.

Og jeg føler mig altså lidt særlig, når jeg går ud af Le Labos parfurmeri med min brune pose i hånden.

”There  should  be  a  support  group  for  anyone  who’s  dated  someone  who  wears  Santal 33,  and  now  has  to  smell  it  all  over  New  York  city.”

\\ Williamsburg. Brooklyn.

Jeg har lånt billederne i dette indslag på deres instagram profil, som jeg anbefaler at du følger  @lelabofragrances

Find også sjove quotes om deres parfumer på @overheardlelabo.

Stifter

Kristine Bach

Telefon

Tilbage til toppen

© 2020 · Design af Unseen Studio I/S