PeddiGo

Lene-Louise
Steenfat

 “At være entrepreneur og at bygge en platform som PeddiGo er ikke noget, man “bare lige gør”. Det er et kæmpe commitment og en kæmpe investering – på alle niveauer”

PeddiGo er et site, som matcher kæledyrsejere med pet-sittere.

Platformen fungerer på samme måde som AirBnB, hvor kunder og udbydere kan finde hinanden. Lene-Louises vision er at gøre PeddiGo til førstevalg for alle, der elsker kæledyr. Og så skal forretningsmodellen udbredes internationalt. Læs hendes historie her.

Navn: Lene-Louise Steenfat

Titel: CEO & Founder

Uddannelse: MBA

Virksomhed: PeddiGo

By: Aarhus

Lene-Louise, hvad er ideen bag PeddiGo?

PeddiGo er en online-platform, hvor kæledyrsejere og pet sittere mødes, når der er behov for omsorgsfuld og tryg pasning af dyrene i hjemlige omgivelser.

Kæledyrsejere kan finde en pet sitter på PeddiGo, uanset om de har behov for pasning i to timer en eftermiddag, imens de er på en forlænget weekend i Berlin eller under en ferie i Spanien i to uger.

Kæledyrsejere kan vælge mellem 4 forskellige slags pasning på platformen:

  • Overnatning hos kæledyrsejer
  • Overnatning hos pet sitter
  • Dagsbesøg op til 6 timer
  • Besøg op til 2 timer

Pet sitterne bestemmer selv hvor meget, de vil arbejde, hvornår og med hvilken slags kæledyr. De bestemmer også selv deres priser, og mange af vores pet sittere beskriver det som “verdens hyggeligste job”

PeddiGo har et transaktionsfee på alle bookinger, og det er den måde, vi tjener penge til at udvikle og udvide platformen, så vi kan gøre et meningsfyldt liv med kæledyr muligt for endnu flere mennesker.

Hvad er succes for dig?

Succes er, når der findes en pet sitter til alle kæledyr på PeddiGo, så kæledyrsejerne får mulighed for – og har frihed til – at leve lige præcis det liv, de gerne vil, også med et kæledyr.

Succes er, når vi har været med til at ændre kulturen i Danmark, så et liv med kæledyr handler om et aktivt og kærligt tilvalg – og ikke bekymringer om bøvl, logistik, pasning og begrænsninger

Succes er, når PeddiGo er det første valg for alle pet lovers derude – uanset om du er kæledyrsejer eller pet sitter.

Succes er, når PeddiGo skalerer og internationaliserer, så vi kan bringe løsningen og kærligheden til kæledyr ud til mange flere mennesker.

Succes er når PeddiGo er det første valg for alle pet-lovers

Hvad er det bedste og det sværeste ved at være iværksætter for dig?

Det bedste er, at udleve DRØMMEN! At være kickass nok til at tro så meget på det, at du ikke lader være. At være entrepreneur og at bygge en platform som PeddiGo er ikke noget, man “bare lige gør”. Det er et kæmpe commitment og en kæmpe investering – på alle niveauer.

Jeg har løbet rigtig mange halvmaratons i mit liv, og jeg mødte engang en kvinde, som sagde til mig, at “det kan alle gøre”. Og hun har ret. Det kan de fleste gøre. Men det er meget få, der gør det – og det er forskellen.

For da jeg inviterede hende med på en løbetur og sagde, at hun måtte bestemme, om det skulle være 5 eller 10 km – bare til en start – så takkede hun pænt nej.

Alle kan i princippet også blive iværksættere – men der er alligevel få, der gør det.

Noget andet helt fantastisk ved at starte en virksomhed og være ekstremt ambitiøs omkring den er, at jeg har lært afsindig meget om mig selv. Hvor vedholdende jeg kan være, og hvor dygtig jeg er til at håndtere afslag (still learning).

Jeg lægger vægt på at gå ind i mine relationer med troen på, at vi ikke kan bygge noget ægte sammen uden tillid – på trods af at jeg også har oplevet, hvor ondt det gør, når mennesker, du stoler på, svigter, stjæler og lyver over for dig.

Det bedste er at udleve drømmen

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

Jeg står op kl. 06.00 og starter dagen med en lang gåtur med min hund Woody. På de fleste af mine morgen-gåture taler jeg med min veninde Mette, der også er selvstændig med Ghita Design og Adaptive Wear. Hun har nemlig også en hund, Nelson, som hun går tur med. For os er det et godt tidspunkt at udveksle ideer og erfaringer på.

Vi vender alt mellem himmel og jord, er hinandens største fanklub og samtidig radikalt ærlige over for hinanden. Det er en skøn start på dagen!

Og ellers går dagen med: tech (roadmaps, bugs, QA osv.), markedsføring, branding & PR og funding.

Hvad er du mest stolt af?

Jeg sagde mit faste og velbetalte job op for at starte PeddiGo i oktober 2019 med tanke på at launche i maj 2020. Men så kom corona-pandemien, og pludselig var der ingen, der forlod deres hjem. Og det gav derfor ingen mening at lancere en platform for pasning af kæledyr.

Så jeg er stolt over, at jeg holdt ud og holdt ved, selvom vi først reelt launchede i juni 2021, hvor der igen begyndte at komme gang i rejseaktiviteten.

Jeg er også stolt over, at vi i løbet af de første tre måneder lykkedes med at tiltrække næsten 1.000 brugere til PeddiGo. Det validerede, at der er et behov i markedet, og at der er mennesker, der vitterligt tænker, at det ér verdens hyggeligste job at være pet sitter!

Og ikke mindst er jeg stolt over mit personlige mod til at investere i PeddiGo – ikke bare al min tid, men også min opsparing på min drøm om at skabe meningsfyldte muligheder for alle, der elsker kæledyr. Det har indtil videre været en personlig investering på noget der minder om 2 års solid lønindtægt, og selvom vi har omsætning nu, er vi stadig meget langt fra at tjene nok til at betale udgifterne.

Jeg er stolt over, at jeg har været i stand til at samle et team, der – selvom de arbejder freelance – knokler for PeddiGo og har taget ejerskab langt ud over, hvad jeg kunne forvente.

Hvilke råd ville du give til dig selv, hvis du skulle starte op i dag?

Gør det igen! Men stol meget mere på din intuition.

Når noget føles forkert, ér det forkert! Få fjernet de mennesker, der tager energi, og bevar fokus på dem, der tilføjer energi, værdi og kærlighed til produktet og processen.

Woody

Hvilket råd vil du give til andre, der ønsker at starte som selvstændige?

Der er kun et eneste råd, der giver mening: Find ud af, hvorfor din virksomhed skal være i verden. Når du først kan svare på det, så kommer hvordan, hvad, hvem og hvornår af sig selv.

På Linkedin har du skrevet et spændende indlæg om at være introvert og om at opfinde dit egen entrepreneur-DNA. Kan du fortælle lidt mere om den del af dig?

At jeg er introvert betyder, at jeg henter energi i mit eget selskab eller sammen med mennesker, der er helt tæt på. Som leder og iværksætter er der – naturligt nok – krav om stor synlighed og tilgængelighed. Nogle gange clasher mit behov for at være stille, eftertænksom og reflekterende med forventningen om, at jeg skal være synlig og få skabt opmærksomhed omkring min virksomhed.

Konkret er hele startup-miljøet præget af en kultur, der belønner det ekstroverte.

Tænk fx på et investor-pitch, hvor du skal sælge konceptet for din virksomhed til folk, der måske skal investere i dig: Der er kun én formel for et pitch, og den tilgodeser i høj grad personer med ekstrovert personlighed frem for iværksættere med en anden tilgang.

Forestil dig i stedet et investor-pitch som en session, hvor du får lejlighed til at sidde med f.eks. fem investorer hver for sig i 30 minutter.

Det ville være langt mere meningsfuldt for mig end at skulle præsentere min idé – og især mig selv – på 20 minutter, med masser af buzz, hockey stick-omsætningstal og løfter om håbefulde afkast.

Få dit kæledyr passet af en, der elsker dyr lige så meget, som du selv gør

Hvilke sociale medier bruger du – og hvordan?

Vi bruger Facebook og Instagram til tiltrækning af PeddiGo-brugere – både kæledyrsejere og pet sittere. Og vi bruger Linkedin til Brand Awareness og som min personlige platform.

Vi er også ved at starte op på TikTok, så det bliver spændende.

PeddiGo

Website:

www.peddigo.com

Instagram:

@peddigo_dk

LinkedIn:

Lene-Louise Steenfat

Stifter

Kristine Bach

Telefon

Tilbage til toppen

© 2020 · Design af Unseen Studio I/S