Værdien af en stille

Morgenrutine

Før Corona var min morgenrutine meget hurtig. I et hus, hvor vi hver dag er mange mennesker, der skal ud af døren, troede jeg, at det vigtigste var, at jeg var effektiv og disponibel for andre. Men under Corona har jeg fundet ud af, hvor vigtigt det er for mig at have en morgenrutine, som også inkluderer lidt selvforkælelse.

Og jeg har lært, at det faktisk ikke tager så meget længere tid at starte langsomt.

Min morgenrutine

Jeg har fundet ud af, at jeg har meget mere overskud til min arbejdsdag og til at hjælpe de andre i min familie, hvis jeg starter med at give mig selv lidt tid.

Vi er alle forskellige. Og det, som virker for mig, er ikke nødvendigvis det rigtige for dig – men her er min morgenrutine.

På badeværelset

Musik

Det er lidt forskelligt, om jeg bare starter dagen i stilhed, eller om jeg sætter musik på. Jeg er dog blevet ret vild med de playlister, som Karmameju Skincare har samlet på Spotify. Så jeg sætter gerne en af dem på, mens jeg er på badeværelset.

Tørbørstning

Jeg tørbørster min krop, inden jeg går i bad. Det tager kun få minutter, men jeg føler, at det sætter gang i min blodcirkulation og giver mig en naturlig energi.

Vitaminer og vand

Jeg har et vitaminpilleglas stående på badeværelset, for jeg har funder ud af, at jeg kun husker at tage vitaminpiller, hvis de står der, hvor vandet også er nemt tilgængeligt. Jeg er desværre vildt dårlig til at drikke vand. Men jeg har sat mig et mål om, at jeg skal drikke et glas vand som en del af min morgenrutine – og et glas hver aften, inden jeg går i seng.

Efter badet

Olie

Efter badet smører jeg mig ind i en lækker olie med duft af citrus, mynte og blomster. Jeg tror meget på, at dufte kan stimulere vores mindset, og cirusdufte skulle være opkvikkende. Jeg bruger en Olie fra Karmameju som hedder ‘Wild’, og den er virkelig lækker.

Giv dig selv 10 minuters hverdagsluksus

Kaffe

Jeg elsker min morgenkaffe og har derfor en Nespresso-maskine stående i vores soveværelse. Så mens jeg lægger min makeup, får jeg min første kop kaffe.

Morgenmad

Jeg spiser ofte det samme i lange perioder. For tiden er det en ristet rugbrød med scrambled æg og nogle søde tomater.

I andre perioder skifter jeg brødet ud med spinat, svampe, peberfrugt og chili, som jeg hurtigt vender på panden.

Og så er det afsted på job…

Morgenkaffen er nødvendig for mig

Mobiltelefonen ud af morgenrutinen

I flere år har jeg taget fat i min telefon som det absolut første om morgenen. Men i de her dage øver jeg mig i at lade den ligge.

Det gør jeg, fordi jeg egentlig ikke har lyst til, at det første, jeg skal opleve om morgenen, er at træde ind i andre menneskers univers.

Jeg vil bare gerne vågne og være til stede i mit eget liv.

Embracing life at home

Stifter

Kristine Bach

Telefon

Tilbage til toppen

© 2020 · Design af Unseen Studio I/S