Bliv inspireret af andres erfaringer

Inspirerende podcasts

JEG GLÆDER MIG NÆSTEN TIL AT KOMME UD I BILEN OG HØRE VIDERE PÅ MINE PODCASTS, FOR JEG LÆRER UTROLIG  MEGET OM LIVET AF AT HØRE OM ANDRES ERFARINGER. 

HER ER MIT BUD PÅ FEM GODE PODCASTS, DER KAN GIVE DIG MOD TIL AT SPRINGE UD I NYE UDFORDRINGER.

BusiGirl

En af mine personlige favoritter er Busigirl Podcast, som er hostet af Terese Ask, der selv er iværksætter og investor i flere spændende virksomheder.

Terese ejer bl.a. PR bureauet Impression PR sammen med Christina Bonnor. Hun er også partner i Copenhagen Rosé festival og investor i hejblomst, der leverer blomsterbuketter på abonnement.

I podcasten taler hun løbende med inspirerende kvinder om emner som iværksætteri, personlig motivation, skønhed, investeringer, målsætninger m.v.

Terese har en utrolig behagelig stemme, og de emner, hun tager op, er  virkelig inspirerende.

Costume Podcast

Costume Podcast har interviewet en række kvindelige forbilleder og har spurgt dem om det vigtigste råd, de vil give til andre.

I podcasten får du bl.a. kloge livsråd fra Gun-Britt Zeller, Olga Ravn, Tine Høgh, Andrea Elisabeth Rudolph, Emili Sindlev med flere.

Hør fx også Katrine Engberg, der taler om at tage aktive valg uden at være afhængig af andre, og Trine Kjær, der taler om hverdagslykke.

Bliv Kvindelig iværksætter

Hvorfor vælger nogle kvinder at blive iværksættere, mens andre kun drømmer om at blive det? Hvad skal der til for at få flere fantastiske kvinder til at finde modet og tage springet ud i iværksætterlivet ?

Majbritt Kirkegaard, som står bag denne podcast, vil gerne inspirere andre kvinder, der vil finde friheden, passionen og overskudet i det, de laver.

I denne podcast taler hun med en lang række spændende kvinder, der har turdet tage springet ud i et liv som selvstændige.

Kloge koner

Femina har lavet en podcastserie, der hedder Kloge koner.

Her opsøger de en række kvinder for at høre om det, som optager dem lige nu.

Jeg har hørt de fleste af episoderne, og der er mange gode. Lyt fx til:

Episode #30 om selvledelse med Andrea Elisabeth Rudolph.

Andrea har en virkelig skøn og umiddelbar tilgang til livet. Og samtidig er jeg er vildt imponeret over den måde, hun driver virksomhed på. I denne podcast-episode på Kloge Koner fortæller hun bl.a. om sin opvækst med iværksætter-forældre – og om, hvordan hun selv driver sin virksomhed.

Episode #14 om at udleve sine drømme uden frygt med Anja Vintov.

En gang imellem har vi brug for at blive skubbet blidt i ryggen, så vi tør gå efter vores drømme. I denne episode fortæller Anja Vintov blandt andet om at tage vare på egne behov, og at man skal have sin egen ryg. Hun fortæller også om at være ansat i en branche, som ikke sagde hende noget – og om at turde sige op, da hun ikke længere kunne mærke sig selv. Hør den, hvis du savner mod til at udleve dine drømme. Så får du måske et lille puf af Anjas fortælling.

rollemodellerne by beartalk

 Beartalk, der er lavet af Bjørn Vestergaard Barfoed, er der masser af tankevækkende interviews med gode rollemodeller.

Jeg har netop hørt afsnittet “Sådan lykkes du som single founder” (episode #48) med Roccamores founder, Frederikke Schmidt, og den er efter min mening et must-hear.

Frederikke siger bl.a. dette kloge udsagn:

“Hvis vi kvinder vil noget, skal vi sige det højt – og ikke være så bange for at ødelægge den gode stemning.

Kvinder skal stille sig op, stå fast og tage den plads, de gerne vil have”.

For hende handler equality-debatten om, at kvinder skal have lidt større nosser.

Så hvis vi gerne vil noget, skal vi sige det højt. Hvis du gerne vil være chef, skal du sige det. Og hvis du har en ambition, så skal du gå efter den.

Jeg anbefaler, at du lytter til episoden og de mange andre spændende interviews på Rollemodellerne by Beartalk næste gang, du skal ud at køre eller gøre dig klar til fest.

”Be  loud  about  the  things  that  are  important  to  you”

Stifter

Kristine Bach

Telefon

Tilbage til toppen

© 2020 · Design af Unseen Studio I/S